Mind Control – Un show despre manipulare marca Vlad Grigorescu

 Dragi iubitori ai magiei, Stud Pass are deosebita placere de a va invita Duminica, 8 Iunie, incepand cu orele 21:00, in Corner Bar & Restaurant la spectacolul de magie “Mind Control – marca Vlad Grigorescu”.

            Cine este Vlad Grigorescu?

In primul rand, Vlad este un ARTIST, unul dintre cei mai buni pe care ii are Romania in momentul de fata. Este cel care a dus magia la un alt nivel prin originalitate si prezentare. De fiecare data incearca sa transmita ceva. Totul are un mesaj ascuns, o morala, o idee care creeaza emotie si suspans.

In al doilea rand, Vlad este un ENTERTAINER. Sutele de ore pe scena, in fata oamenilor isi spun cuvantul. Stie cum sa incante publicul si reuseste sa creeze divertisment si amintiri de neuitat.

In al treilea rand, Vlad este un MAGICIAN care va face fiecare spectator sa se intrebe: „Oare cum este posibil?”.

Despre spectacolul “Mind Control”:

Este un show despre manipulare, despre alegerile pe care le facem, despre cum putem sa fim influentati si cum putem influenta.

Spectacolul are la baza experimental Matrix, creat de Vlad pentru a demonstra manipularea. Se zice ca tehnologia filmelor 3D a fost inventata pentru a manipula mai usor oamenii. Vlad Grigorescu a creat un clip 3D care are puterea de “a te face paranormal” si in spectacol il va pune la test. Poate chiar tu ai putea fi spectatorul care va vedea clipul.

“Mind Control” este un spectacol de mentalism, plin de situatii incredibile, la fel de interactive ca toate show-urile semnate Vlad Grigorescu si evident, pigmentat cu surprizele si umorul acid cu care v-ati obisnuit.

Mind Control este mai mult decat un show. Este o experienta.

            Pret bilet: 20 Lei. Acestea se pot achizitiona de la sediul Stud Pass – Pacurari sau din Corner Bar & Restaurant iar pentru mai multe detalii la nr.: 0746/706.411 sau 0751/601.758.

            Pentru rezervari sunati la nr.: 0758/431.067.