misiunea-economica

Afaceri.ro te invită să participi la MISIUNEA ECONOMICĂ din Japonia care se va desfășura în perioada 3 – 11 aprilie 2020. Această misiune economică își propune să scurteze distanța dintre antreprenorii români și cei japonezi prin participarea la întâlniri de afaceri în Tokyo și Osaka, vizite de studiu în Tokyo și Nara dar și prin explorarea orașelor în care se desfășoară misiunea.

La ora actuală, Japonia este o naţiune în continuă ascensiune, un stat de care marile puteri ţin seama şi, de asemenea, un stat care are un cuvânt de spus atât pe plan regional, cât şi pe cel international.

Descoperă o altă lume, învață alături de cei mai buni antreprenori și manageri și bifează încă o dorință de pe lista ta! „Călătoritul este singurul lucru pe care îl cumperi și care te face cu adevărat mai bogat.”

Detalii: https://www.afaceri.ro/misiune-economica-afaceri-ro-japonia-2020/
Organizator: Porumb Corina
Telefon: 0749519341
Email: corina.porumb@arhipelago.com

Despre

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Până în acest moment Afaceri.ro a organizat cu succes peste 30 de misiuni economice și bootcamp-uri la nivel global și peste 100 de conferințe la nivel național.

Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Japonia, Uzbekistan, Coreea de Sud, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Israel și Rusia.