Esti prea obosita. Nu ai timp. Lasi pe maine. Sau chiar pe saptamana viitoare. Intotdeauna gasesti o scuza suficient de “buna” ca sa nu faci sport. Singura problema insa este ca te minti pe tine. Noi am facut o selectie cu cateva citate menite sa te puna pe treaba.

Gata cu scuzele! Citate care te motiveaza sa faci sport

Sa incepem cu un citat din Gwyneth Paltrow, vedeta cunoscuta pentru stilul foarte sanatos de viata. Ce a zis ea?

“Motivul pentru care la 38 de ani, am 2 copii si port costume de baie este pentru ca muncesc din greu pentru asta. Nu este un accident. Nu este noroc, nu este praf de zane, nu sunt gene bune. Este pentru ca ma omor timp de o ora jumatate de 5 ori pe saptamana. Dar ce obtin nu se compara cu ce sacrific”. Asadar, merita din plin sa faci sport.


“Daca la sfarsitul sesiunii de sport inca arati dragut, inseamna ca nu te-ai straduit suficient.”Asa ca transpira, inroseste-te – pentru a fi mai frumoasa, trebuie sa te uratesti putin 🙂


“Joggingul elibereaza mai mult decat transpiratie”. Da, scapi si de stres, de nervi, de frustrari, de temeri, de neincrederea in tine.


“Esti la o sesiune de sport distanta fata de o stare de spirit excelenta”. Sportul elibereaza endorfine, supranumite si hormonul fericirii. Oricat de rau te-ai simtit, dupa o ora de miscare vei fi o noua persoana.


 

“Alerg sa pierd. Alerg sa castig”. Pierzi din kilogramele in plus, din probleme, din stres, insa cu siguranta castigi mai multa incredere in tine, sanatate si o doza plina de optimism.


“Vei regreta doar sesiunile de sport pe care nu le faci”. Asa este. Miscarea cu siguranta va fi un castig.

Sursa: perfecte.ro