Mare agitatie mare la New York zilele acestea. Samsung pregateste lansarea celui mai avansat smartphone din portofoliu:
Ziua de 15 martie este momentul in care romanii pot sa urmareasca cel mai asteptat moment organizat la New York zilele acestea. Samsung lanseaza noul Galaxy S4.

Despre Galaxy S4 s-a discutat mult. Exista chiar si foarte multe replici „neoficiale” ale noului telefon care au tot aparut inainte de eveniment pe mai multe site-uri, iar de aici tragem o singura concluzie: oamenii asteapta cu nerabdare sa vada ce aduce nou Samsung anul acesta.
De la Galaxy S4 se asteapta sa aiba un succes cel putin la fel de rasunator ca precedentul model, S3, care a fost lansat la Londra.
Bineinteles, totul se rezuma la performante si pret. Ca sa terminam repede, la ultimul capitol zvonurile indica un 499 de dolari, chiar daca sunt destul de multi care considera ca este posibil ca acesta sa scada sub acest prag din cauza concurentei pe care o exercita Google.
La performante este mult de discutat si speculat. Din nou, vorbim momentan doar despre zvonuri, certitudinile le vom alfa vineri noapte la ora 1:00 (ora Romaniei).
Totusi, Una dintre „revolutiile” pe care le produce S4 ar fi tehnologia cu ajutorul careia ecranul poate fi scroll-at cu privirea. Pentru ca acest lucru sa fie realizabil, noul terminal foloseste camera video de pe fata telefonului, tehnologia fiind patentata de Samsung in luna ianuarie. E adevarat, scroll-ul cu ajutorul privirii nu este o noutate, el este posibil si cu ajutorul ochelarilor pentru display-urile 3D. Este, insa, pentru prima oara cand tehnologia ajunge pe smartphone-uri.