Duminică, 3 august, începând cu ora 16.00, sărbătorim împreună magia prieteniei, numai în Orășelul „O inimă de Broscuță”, din Parcul Expoziției – Copou.

O nouă după-amiază de distracție și veselie va continua povestea personajelor principale în spectacolul de teatru în care protagoniste sunt vedetele seriei O inimă de Broscuță.

Ne-am propus ca în fiecare săptămână să celebrăm prietenia și talentul, invitând, special pentru voi, cei mai talentați copii din România! Așadar, duminica aceasta v-am pregătit un concert susținut de câștigătoarea Marelui Trofeu al ediției 2014 a Concursului Internațional ”Ti Amo”! Este vorba despre Sara Guzel, elevă la Colegiul Național din Iași, care are deja un palmares impresionant în domeniul artistic. Și-a adjudecat titlul de finalistă a Festivalului Internațional ”San Remo Junior”, precum și pe acela de câștigătoare a trofeelor de la importante concursuri muzicale pentru copii, printre care: Festivalul Național „Ghiocelul de argint”, Festivalul Național „Cântec de Stea”, Festivalului Național „Stea printre Stele”.

Prietenia este una dintre cele mai importante lecții de viață pe care personajele din Colecția O inimă de Broscuță o deprind împreună, oferind oricărui cititor rețeta unui caracter puternic. Prietenia are ceva magic în ea: numai dacă este sinceră, ea ne aduce împreună, ne oferă un sprijin la nevoie și o îmbrățișare exuberantă, atunci când avem bucurii pe care să le împărtășim! Tocmai de aceea, sărbătorim a treia duminică în Orășel printr-un spectacol de magie și iluzionism, creat de Nicu Ochiană, un magician cu 25 de ani de experiență și peste 400 de numere de magie la activ!

Ca de obicei, vă așteaptă o sumedenie de câștiguri la tombola cu premii: volumele din Colecția O inimă de Broscuță, tricouri haioase cu cele mai celebre personaje, insigne, puzzle-uri. Fotografiați-vă împreună cu vedetele Orășelului, fie că vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de păpușile-gigant care reprezintă personajele centrale ale poveștii: Puricelul cel Viteaz (care află că viața nu-i nici pe departe o glumă proastă și că adevărata bogăție înseamnă să ai prieteni buni și devotați), Viermișorul de Mătase (care ne aduce aminte că inocența, frumusețea inimii și mintea nepătată sunt atuurile cele mai de preț ale copilăriei) și Mama-Picătură (de la care învățăm că nimic nu poate sta în calea unei inimi care iubește neînfricat).

În vacanța asta mare, pentru voi, un parc de distracții tare!

Toate noutățile și fotografiile din Orășel apar pe pagina de Facebook O inimă de Broscuță https://www.facebook.com/InimaDeBroscuta și pe site-ul dedicat http://oinimadebroscuta.org/ .

Sursa: comunicatul de presă