Sute de poliţişti vor fi daţi afară dacă se va dovedi că şi-au luat ilegal neuroni de la studenţi săraci

Scandal în Poliţia Română! O investigaţie internă a dezvăluit existenţa unei ample reţele de trafic cu neuroni ai cărei clienţi erau sute de agenţi de poliţie, dar şi jandarmi şi chiar ofiţeri SRI. Ancheta a arătat că aceştia cumpărau containere întregi de celule umane, mai precis neuroni, de la studenţi săraci care îi vindeau la kilogram. Cel mai apreciat sortiment era aşa-numita “materie cenuşie”, a cărei utilizare este în mod normal complet interzisă celor care lucrează în Poliţie.

Ancheta a fost demarată anul trecut, atunci când camerele de supraveghere din câteva secţii de poliţie din Capitală au surprins cadre cu oamenii ai legii citind în pauza de masă, ba chiar şinând cartea cu scrisul în sensul bun şi nu invers, ca de obicei. Un alt semnal de alarmă a venit chiar de la cetăţeni: ei s-au plâns că agenţii de la Rutieră le-au dat procese-verbale în care nu exista niciun dezacord sau virgulă între subiect şi predicat, fapt care nu poate fi atribuit decât consumului de substanţe interzise.

În zilele următoare toţi poliţiştii vor fi testaţi pentru consum de neuroni cu ajutorul temutului dispozitiv “Cum face pisica? Dar vaca? Dar calul?” Cei care răspund corect la trei întrebări vor fi concediaţi pe loc.

Sursa: audvoci.ro