unde va veti face noi prieteni, veti vedea o lume cu totul noua si veti experimenta noi oportunitați. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la proiectul “Discover Scuba Diving”!

Proiectul conceput este pentru cei care nu au nicio experienta in Scuba Diving, dar doresc sa afle cum e sa respire sub apa. Acest program nu este un curs de certificare, va va deschide ochii spre noi posibilitati si va va oferi placerea pentru scufundari. In timpul programului de scufundari Discover Scuba veti afla cum se foloseste un echipament de scuba, normele de securitate de baza si cum va veti simti respirand sub apa.

Discover Scuba Diving este un curs  ce consta intr-o lectie teoretico-practica in piscina.

CURS DE SCUFUNDĂRI ÎN IAȘI

Discover Scuba Diving este un program care permite celor interesati de Scuba Diving sa experimenteze inotul subacvatic, sub supravegherea directa a unui profesionist, la bazin, intr-un mediu sigur.

Cine se poate inscrie?

Singurele cerinte sunt varsta de cel putin 6 de ani (numai la bazin) si o stare buna de sanatate.

Instructorul va poate invața mai multe competente, dar in acest program veti primi cele mai importante instructiuni pentru siguranta dumneavoastra.

Prin parteneriatul TERRA Centrum-sabaiduc.ro, cei care se inscriu la cursurile Scuba Diving au preturi preferentiale la serviciile de salinoterapie (copii si adulti) si criosauna (pentru copii peste 10 ani si adulti).

Sursa: terracentrum.ro