Îți cauți un service bun, la care să apelezi mereu cu încredere? 

Cosmo Motors este un service auto multimarcă ce pune mai presus de toate confortul clienților. Așa a venit în Iași cu servicii unice ca: 

Valet service, care îți ia masina de acasă și o duce la service pentru reparații sau revizii atunci când tu nu ai timp, urmând să ți-o aducă acasă reparată. Ușor și fără bătaie de cap.

Drop Off la orice oră, când lucrezi până târziu și dorești să îți lași singur mașina la service după orele de program.

Service flote auto pentru angajații din IT, unde se fac oferte speciale în funcție de numărul angajatilor din companie. Chiar și mașinile personale ale angajatilor firmelor partenere intră în această ofertă, considerate parte din flota auto.

Tractări auto gratuite pentru clienții fideli. | Plată în rate cu dobandă 0.

Cosmo Motors are mecanici specializați pentru mărcile auto BMW, Audi, Mercedes Benz, Land Rover, Volkswagen sau Porsche și este dotat cu aparatură de ultimă generație pentru următoarele servicii:

✅ Reparații mecanice:

Reparații motoare și instalații anexe; Înlocuire distribuție + pompa apă; Înlocuire kit distribuție lant; Înlocuire curea transmisie și întinzător; Reglaj geometrie direcție; Reparații injectoare; Reparații turbine; Reparații alternator; Reparații electromotor; Reparații tren de rulare;

✅ Întreținere și revizii periodice:

Schimbare ulei motor, filtru de aer și combustibil; Schimbare ulei cutie manuală și filtru; Schimbare ulei cutie automată și filtru; Schimbare lichid de răcire; Schimbare lichid de frână și servodirectie; Echilibrare roți.

✅ Reparații sistem de evacuare:

Înlocuire tobă mijloc; Înlocuire tobă finală.

✅ Diagnoză auto:

Testare computerizată pentru motoare pe benzină și diesel, injectoare, sisteme de siguranță (ABS, ESP, ASR, EBD, SRS); Identificare erori unități centrale de comandă; Inspecție completă vehicul: Inspecție sistem distribuție; Inspecție sistem direcție; Inspecție sistem frânare.

Ține minte, atunci când nu ai timp să ajungi într-un service auto, dar reparațiile nu mai suportă amânare, poți apela la Cosmo Motors cu încredere.