BusinessMark anunță organizarea evenimentului „Tax & Finance Forum”, ce va avea loc pe 8 iunie 2017 la Iași, Palas Iași.

Consultanții fiscali se vor întâlni în cadrul conferinței cu reprezentanții companiilor: Deloitte România, FiNEXPERT, PKF Finconta, PwC Romania.

Printre subiectele abordate se află: tendințele în fiscalitate la nivel european și mondial, noutățile legislației fiscale românești, aspecte privind impozitele pe venit și profit, contribuțiile sociale obligatorii, fiscalitatea în contextul economiei digitale, dar și alte teme de interes.

Forumul va reuni experți în taxe și fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanță prezente pe piața românească și factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din Moldova.

Evenimentul va include prezentări de 30-60 de minute și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Printre subiectele dezbătute se numără: noutăți ale legislației fiscale românești și internaționale, prețurile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit și profit, contribuții sociale obligatorii, TVA – noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspecția fiscală, controale și litigii fiscale, noutăţi legislative în domeniul contabilităţii, aspecte privind legislația de mediu.

„Ne face plăcere să organizăm prima ediție a forumului Tax & Finance de la Iași. Ne propunem să creăm un front comun între participanți și consultanții fiscali din companiile lider din România, alături de care vom dezbate provocările și modificările ce au loc în domeniul fiscal. Acest eveniment face parte din seria de evenimente Tax & Finance Forum, proiect ce are loc pe parcursul anului 2017 la București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:
• ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
• CRISTIANA OPREA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT
• FLORENTINA ȘUȘNEA, Managing Partner, PKF Finconta
• BOGDAN CONSTANTINESCU, Tax Manager, Transfer Pricing Services, Deloitte România
• RALUCA POPA, Senior Manager, PwC România
• ELENA GOGONEAȚĂ, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT
• MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
• CRISTINA SAULESCU, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta
• SIMONA MERGEANI, Tax Senior Consultant, Transfer Pricing Services, Deloitte România

Evenimentul „Tax & Finance Forum” – Iași se adresează directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici și contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alături de PwC Romania, AVIS, FiNEXPERT, PKF Finconta, Camera Consultanților Fiscali. Partenerii media ai conferinței sunt: Vivafmiasi, EnergyNomics, Gazeta de Botosani, Crai Nou, Pinmagazine, Ziarul de Iasi, Iasifun.ro, Iasi4u, NewMoney, BusinessCover, 1asig, MTCmagazine, Jurnalul de Afaceri, Antreprenorinromania, FEMEIINAFACERI, Plan de afacere, Roportal, Bucuresteni.ro, Transilvania Business, Manager Express, MLM News, Chalbert, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Debizz, Ziare.com, Business24, Global Manager, LeadersReunited, Avocatura, Finzoom, Revista Valoarea, Vox Capital, Administratie.ro, MediaRabbit, LegalMarketing, SaptamanaFinanciara, Promo Afaceri, Economiaonline.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.