Duminică, 16 nov 2014, ora 19.00 , Spectacol Frilensăr  la Teatru Fix

 Frilensăr reprezintă, în primul rând, un om cu o idee, iar mai apoi poate deveni orice cu ajutorul imaginaţiei. Noi am început cu teatru, o arta care le cuprinde pe toate, pentru că aici ne-am regăsit, pentru că aici am găsit o scenă şi o lumină pentru ceea ce vrem să transmitem.
Despre piesa „ Frilensăr” nu vom spune prea multe. Este un spectacol creat, jucat şi simţit de aproximativ o mâna de licenţiaţi în artele spectacolului ( şi nu numai) ce s-au întâlnit într-o bună zi din întâmplare.

În rest povestea este una simplă : un om a întâlnit odată un alt om doar că, după ce au trăit o vreme frumos, oamenii s-au îndepărtat. Primul om a întâlnit curând un alt om, în timp ce al doilea om s-a rătăcit printre oameni. A trecut o perioadă, o lungă perioadă, dar după ce primul om s-a eliberat de al treilea om, s-a reîntâlnit, întâmplător,cu cel de-al doilea om. Şi ca totul să capete şi savoare a apărut şi un al patrulea om care e „neom” . Aţi înţeles ? Dacă nu, nu-i nimic, suntem oameni. Noi vă aşteptăm la piesă, pentru a înţelege un „pic” mai mult.

Distribuţia:
George Cocoş
Daniel Chirilă
Claudia Chiraş
Regie şi scenografie colectivă

Bilet: 12 ron
rezervari: 0724.921.212

Duminica, 16 noiembrie 2014, Teatru FiX