Capitanul lui Ajax, Siem de Jong, recunoaste, intr-un interviu acordat ProSport, ca nu stie nimic despre echipa Stelei, chiar daca mai sunt doar doua zile pana la confruntarea din Europa League.
„Vrem sa castigam, dar trebuie sa fim atenti. Ar fi fumos sa ajungem in finala sezonul acesta, la fel cum ar fi frumos sa castigam si titlul pentru a treia oara consecutiv.”
„Nu stiu pe nimeni de la Steaua, nu le-am analizat echipa. Am asteptat sa trecem de meciul cu Roda si apoi sa ne ocupam de urmatorul adversar. In aceste zile vom analiza si cateva meciuri video cu Steaua, sa ne cunoastem rivala”, a spus De Jong.
Spionul lui Reghecampf in Olanda, Ovidiu Stanga, spune ca rezultatul obtinut de Ajax in ultima etapa a venit cum nu se poate mai rau pentru Steaua: „Cu Steaua se vor motiva triplu”, e convins Stanga.
„Scorul de 1-1 ar trebui sa-i nemultumeasca pe stelisti. O echipa de talia lui Ajax nu-si poate permite sa faca doua meciuri acasa cu rezultate negative. Se vor mobiliza triplu.”

„Stelistilor le dau public doua sfaturi: sa blocheze benzile de teren si sa nu o lase pe Ajax sa se apropie de prima treime a Stelei! Ajax este o echipa care elimina usor adversarii pe faza ofensiva si are multi jucatori care stiu sa dea pasa decisiva”, a mai spus Stanga in cotidianul Gazeta Sporturilor.
Casele de pariuri o vad pe Ajax marea favorita in meciul de joi seara. O victorie a olandezilor are cota 1.57, in timp ce un succes al stelistilor are cota 6.00. O victorie a lui Ajax cu 1-0 sau 2-0 sunt cele mai asteptate scoruri la meciul pe Amsterdam Arena.