Dincolo de Prut, toti membrii familiei cantaretului Dan Balan sunt celebri. Tatal lui e diplomat, mama, Ludmila, e fosta prezentatoare TV, iar sora sa, Sanda, tocmai si-a lansat o emisiune la un post de televiziune.

Tanti Ludmila a aratat dintotdeauna foarte bine, dar ultimele sale aparitii din presa au starnit numeroase controverse. Chipul sau, perfect intins, s-ar datora liftingurilor faciale, au speculat jurnalistii de peste Prut.



Ludmila Balan n-a confirmat, dar nici n-a infirmat vreodata aceste informatii. In schimb, mama cantaretului nu a facut niciodata un secret din faptul ca isi datoreaza formele perfecte orelor pe care le petrece in sala de fitness.

Controversele legate de operatiile estetice la care a apelat mama lui Dan Balan nu sunt, insa, singurele scandaluri din jurul femeii. La mijlocul anilor 2000, presa a scris ca ar fi fost implicata intr-un dosar de trafic de organe. Zvonurile au fost, insa, infirmate, iar dupa ce s-a inchis dosarul, ea a declarat ca a fost vorba de o alta femeie cu acelasi nume.

 

 

sursa:cancan.ro