Cafeneaua Lăpușneanu este un loc ultracentral din orașul Iași, care a binevoit să găzduiască Echipa Neața Iași la o sesiune de Ticritic.

Inițiativa Ticritic vizează bistrouri, cafenele şi pub-uri din Iaşi, cu scopul de a oferi Iașului „o hartă” cu recomandări în ceea ce privește timpul liber.

Cafeneaua Lăpușneanu, îngemănează pe de o parte un stil tânăr și efervescent, cu un aer misterios al Iașului vechi de odinioară.  Muzica are și ea un suflu tânăr, iar atmosfera lounge a locului relaxează și dezinhibă. Specificul locului cred că îl oferă primirea binevoitoare și băuturile originale și foarte fine pe care le oferă localul. Terasa este construită după regulile bunului gust, cu multe flori și oameni faini.

Cafeneaua Lăpușneanu este un loc special, cu o servire impecabilă, barmani profesioniști, ospitalitate, bune intenții și o atmosferă încântătoare. Meniul este foarte bine pus la punct; dintre băuturile care ne-au impresionat și pe care le recomandăm se numără:

Cordial Chocolatefoarte bun și cremos, Fresh-ul de portocalemereu proaspăt și fin, Lăpușneanu Cocktailsirop de castravete, vodka, gin, ghiață și lămâie–  este remediul excelent pentru stresul de peste zi,  Holstein nefiltratun gust excelent, iar Frappe-ul”stă ca pe băț” – ne place asta – un extra zahar ar prinde bine în schimb, pentru a deveni oficial o prăjitură 🙂

Ne-am destins la Cafeneaua Lăpușneanu! E sigur un loc de pe harta Iașului unde ospitalitatea și băuturile fine sunt cuvintele cheie, iar muzica și atmosfera face ca timpul să stea în loc pentru a-ți oferi răgaz să te destinzi între prieteni!

Mulțumim Cafeneaua Lăpușneanu pentru răbdare și încredere!

Nouă ne-a plăcut, am fost primiți regește! Îți recomandăm și ție să încerci gustul nou al Iașului clasic la Cafeneaua Lăpușneanu

Adresa: Strada Alexandru Lăpuşneanu 12b, Iași 700057