Baza a primit cu bucurie și ospitalitate echipa Neața IAȘI pentru o sesiune de Ticritic. Inițiativa Ticritic vizează bistrouri, cafenele şi pub-uri din Iaşi, cu scopul de a oferi Iașului „o hartă” cu recomandări în ceea ce privește timpul liber.

Am venit, am văzut, am apreciat! 

La Bază este localul de la Cub, care gădzuiește distracții pe cinste!

Locul e de un farmec aparte dacă îți plac discurile de vinil, circuitele electrice și ideile desprinse din baladele rock. Legat de amenajarea spațiului, ne declarăm fascinați de colajele artistice care abundă pe pereții verzi! Bilă albă!

Totul e plin de viață chiar și când nu e petrecerea în toi. Dar atunci când se întețește petrecerea, La Bază se dovedește a fi un  loc nemaipomenit să te distrezi, să te întâlnești cu oameni faini și să legi prietenii. Barmanii și chelnerii sunt pricepuți și mereu drăguți și zâmbitori.  Atunci când vrei să îți asculți melodia preferată sau să faci o dedicație muzicală, aceștia sunt mai mult ca bucuroși să îți caute în playlist piesa și să îți facă șederea La Bază cât mai plăcută. Un lucru de apreciat, chiar și în zilele obișnuite, este că Baza e mereu animată de un playlist versatil și de bun gust. Bila albă!

Sunt susținute multe evenimente, concerte și seri muzicale în Bază, în ciuda faptului că spațiul nu pare a avea diviziunea necesară (are mai multe încăperi, nu există scenă). Bilă gri! Aerisirea este precară, dar mult mai bună decât în alte locuri.

Cea mai bună bere nefiltrată și cel mai bun shot, Absint flambat cu zahar brun- trademark al loculului- le găsești La Bază!  Ciocolata caldă- alt deliciu, îmi amintește de budinca pregătită de mama.

Bottom line: Neața IAȘI recomandă Baza ca sursă de bună dispoziție și inspirație!
E imposibil să nu îți placă La Bază! E baza tuturor distracțiilor!

Locație Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Iași, Telefon –  0332 408 146.