De la oja colorata pe care o adoram toate, unghiile se pot pata si ingalbeni, ceea ce nu inseamna doar un aspect neplacut ci denota ca unghia este afectata de ingredientele din oja. Daca si tu te confrunti cu ingalbenirea unghiilor, nu ignora aceasta problema.


Inainte de a incepe vara si de a trece la alte lacuri colorate, desene pe unghii si alte metode de infrumusetare a manichiurii, lasa-ti unghiile sa respire o perioada si nu le mai da cu niciun fel de lac. Iata ce poti face daca ti s-au ingalbenit unghiile si vrei sa scapi de aspectul neplacut:

1.Foloseste o pasta de dinti cu efect de albire. Pune pe periuta de unghii putina pasta de dinti si curata-ti bine toate unghiile. Petele vor disparea si unghiile tale vor fi mai stralucitoare. Repeta tratamentul de fiecare daca cand consideri necesar.

2. Apa cu lamaie. Pune-ti mainile intr-un castonel cu apa, suc de lamaie si felii de lamaia. Sucul astringent al acestui fruct va curata eficient toate petele. Dupa aceste tratamente nu uitati sa aplicati pe unghie crema speciala hidratanta pentru maini si unghii, de preferinta una care sa contina vitamina A sau E.

Sursa: perfecte.ro