Ziua indragostitilor va fi sarbatorita la maxim in principalele centre comerciale din Iasi. Spre exemplu, in Palas Mall va avea loc concursul ”Trezeste-ti dragostea!” cu mii de premii romantice la cumparaturi si un sejur de vis pentru doua persoane in DUBAI!

Cele mai indragostite cupluri isi demonstreaza sentimentele de Ziua Indragostitilor!

In urma preselectiei, sunt selectate 14 cupluri care participa in competitie. In cele 14 paturi din atrium vor avea loc cele mai haioase si romantice probe pentru indragostiti! Invitat special: Connect-R


La Iulius Mall „Dragostea se citeste pe buze””.

Premii, tombole, concursuri, evenimente, concerte, DITRACŢIE! Toate se întâlnesc la Iulius Mall incepând cu 8 februarie!
Anul acesta, de ziua îndrăgostiţilor, provoacăm toţi ieşenii să işi demonstreze dragostea pentru jumătatea lor în cadrul unui eveniment in premieră la Iulius Mall : REUNIUNEA SĂRURTURILOR SIMULTANE.Evenimentul va avea loc joi, 14 februarie, ora 18:00 la etajul 1, zona Cafe Blanc şi va fi moderat de cei mai iubiţi prezentatori ai momentului, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.
Între 8 şi 13 februarie, cuplurile care vor vizita Iulius Mall şi doresc să inveţe sau să işi perfecţioneze stilurile de dans, sunt invitaţi să participe la cursurile gratuite oferite de dansatori profesionişti , zilnic între orele 18.00 şi 20.00.
Pe 14 februarie, începând cu ora 17.00, dragostea adevărată se demonstrază prin fapte. Tinerii îşi pot uni destinele prin căsătorii pentru o zi.Tot de ziua îndrăgostiţilor, la ora 17.00, la primul etaj al Iulius Mall, va avea loc o competiţie între liceeni cu provocări ce stârnesc fluturi în stomac.
Astfel, în perioada 8 – 14 februarie, cumpărături de minimum 100 de lei le aduc zilnic premii pe loc şi posibilitatea de a se înscrie la tombola pentru cele două tablete iPad Mini. Invitat special:Ami, concert sustinut incepand cu ora 18:00.