O combinatie atat de ciudata nu poate avea decat o explicatie pe masura!

La prima vedere, masinile pot avea o legatura cu un aeroport. Acolo exista parcari. Atunci care e legatura cu urina de vulpe? Ei bine, raspunsul e simplu: iepurii! Iar explicatia e si mai simpla! Urina de vulpe tine iepurii la distanta!

E un lucru bine stiut de agricultori si vanatori, dar autoritatile din Denver l-au aflat abia de curand. Asta dupa ce rozatoarele au inceput sa faca ravagii printre masinile din parcarea aeroportului. Americanii au vazut ca iepurii vor sa se adaposteasca sub masini ca sa se incalzeasca. Toate bune si frumoase, numai ca urecheatilor li se face foame si se mai infrupta din furtunele sau instalatiile electrice ale masinilor, iar pagubele se ridica la mii de dolari. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca din avion nu te vei urca in masina ta ci in cea de tractare. Inmultiti totul cu cateva sute de iepuri, cat estimeaza americanii ca salasuiesc in apropierea aeroportului si problema devine destul de grava.

Mecanicii din Denver s-au saturat sa tot repare cabluri si au venit cu o rezolvare ingenioasa. Ii sfatuiesc pe proprietarii masinilor sa-si “marcheze” cablurile masinilor sau sa stropeasca in jurul lor cu urina de vulpe, ca sa nu se trezeasca cu suprize neplacute.