O femeie din Statele Unite si-ar putea petrece tot restul vietii dupa gratii, pledand vinovata pentru o infractiune greu de descris: ea a furat bebelusul unei alte femei si l-a crescut ca pe propriul copil timp de 23 de ani.
Ann Pettway are acum 51 de ani, iar in 1987 a furat din spitalul Harlem o fetita pe nume Carlina White, care avea pe atunci numai 3 saptamani si fusese adusa de parinti, ca sa primeasca ingrijiri.
Desi recunoaste ca a gresit, Ann nu-si justifica in niciun fel gestul. Procurorii au cerut o pedeapsa de 10-12 ani de inchisoare, iar rudele fetei sunt revoltate.


“Am pierdut 23 de ani in care as fi fost alaturi de copilul meu. Femeia ar trebui sa primeasca cel putin 23 de ani de inchisoare, cate unul pentru fiecare an in care eu am stat departe de fetita mea”, declara mama Carlinei, Joy White.
Joy isi aminteste ziua in care copila ei a fost rapita din spital. Spune ca a vazut-o pe Ann imbracata in haine de asistenta, cand a venit la ea si i-a spus: “Nu plange! Fetita ta va fi bine”.
Cazul de disparitie a bebelusului nu a fost niciodata rezolvat de politie. Cea care a aflat adevarul a fost chiar Carlina.
Pe masura ce crestea, se intreba care este adevarata ei identitate, iar femeia care o rapise i-a spus ca intr-adevar nu este fiica ei, dar ca a fost abandonata la nastere, de catre o mama dependenta de droguri.
Cu toate acestea, Carlina a accesat site-ul Centrului National pentru Copii disparuti si exploatati, ca sa afle mai multe despre nasterea ei. Astfel si-a gasit adevarata mama, pe care a intalnit-o prima data anul trecut, iar testele ADN au confirmat legatura dintre ele.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

In prezent, cele doua femeie isi vorbesc zilnic, iar Joy spune ca in toti acesti ani de durere a pastrat la capul patului o poza cu bebelusul disparut.