Banuiesti ca iubita sau colegul de birou iti verifica telefonul? De acum poti afla daca cineva si-a varat coada in intimitatea ta, pentru ca o companie de securitate mobila a lansat o aplicatie gratuita prin care poti verifica cine s-a uitat in telefonul tau.

Potrivit companiei de securitate mobila Lookout, una din trei persoane s-a uitat in telefonul altei persoane macar o data, fara a avea acordul acesteia. Studiul arata ca, dintre cei care au recunoscut ca s-au uitat in telefonul altei persoane, 40% au recunoscut ca au verificat mobilul partenerului, iar 10% al unui coleg de serviciu.

Tot studiul a mai demonstrat ca femeile si barbatii cauta doua lucruri diferite in telefonul altei persoane. In timp ce barbatii vor sa verifice pozele din telefonul altei persoane, femeile verifica sms-urile, mail-urile si apelurile.

Cine verifica telefonul?

  •  38% – partenera/partenerul
  •  23% – un prieten
  •  19% – copilul tau

De stiut: 52% dintre detinatorii de telefon mobil nu folosesc parola.

Lookout Security & Antivirus a lansat o aplicatie gratuita pentru telefoanele cu sistem de operare Android, LookCam. LookCam functioneaza astfel: cand o persoana introduce parola telefonului tau de 3 ori gresit, face o poza si ti-o trimite pe e-mail.

O poti downloada de AICI !