cosmote_vs_vodafoneVodafone incepe anul in forta: Operatorul telecom Vodafone Romania incearca sa isi creasca baza de clienti prin oferte foarte agresive, la inceput de an – 30 euro discount la telefoane daca renunti la Orange sau Cosmote, portandu-te in reteaua Vodafone dar si SIM promotional gratuit.

Mai mult, operatorul telecom realizeaza telefoane periodice catre clienti pentru reinnoirea contractelor, mai agresiv decat in anii precedenti, oferind discount-uri prin contracte incheiate telefonic.
“Activeaza-ti Cartela Vodafone – SIM promotional gratuit si ai 100 de minute in retea, valabile 30 de zile de la activare. Poti activa SIM-ul promotional oricand vrei, intr-un interval de maxim 12 luni. In plus, beneficiezi de 4 luni de activitate si 10 luni perioada de gratie.
Poti comanda un sim promotional gratuit, o singura daca in 12 luni calendaristice. Completeaza formularul de mai jos si primesti SIM-ul in maximum 2 saptamani, gratuit”, scrie pe site-ul operatorului

Cosmote contraataca: noi ofeream discount la portarea numarului inca din 2011. Astfel, din data de 15 noiembrie 2011, Cosmote Romania oferea un discount suplimentar pentru clientii care detin abonamente in alte retele si doresc sa-si porteze numerele catre serviciul cu abonament Cosmote.

Pe langa beneficiile multiple – „cele mai multe de pe piata” – incluse in planurile tarifare din portofoliu, operatorul pune la dispozitie urmatoarele discount-uri:

– 40 euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 1 an
– 30 euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 2 ani
Clientii pot utiliza acest discount suplimentar pentru scaderea pretului telefonului achizitionat cu abonament sau pentru a achizitiona alte produse din magazin.