Stiai ca iti poti inchiria sau angaja o iubita pe Facebook? Te-a surprins vreodata tipa superba cu care prietenul tau tocilar discuta? Sau poate postarile iubitei lui, mesajele dragute prin care ii arata cat il adora sau cat de romantic este?
prietena pe facebookEi bine, se pare ca acest trend prinde din ce in ce mai mult la public iar numarul celor care isi angajeaza prietene pe Facebook este din ce in ce mai mare. Ei apeleaza la site-uri de tipul Fiverr unde doar pentru 5 dolari isi pot „inchiria” o iubita pentru 7 zile. Unele mai generoase ofera iubire neconditionata pe Facebook de la 10 la 14 zile chiar.
Si ce anume fac aceste fete? Posteaza diferite comentarii la pagina ta pe care bineinteles le alegi tot tu, mesaje sau fotografii, is modifica statusul relatiei etc.

De ce ai avea nevoie de o prietena pe Facebook?
De vreme ce nu ai o prietena reala acesta ar fi o buna modalitate sa le arati prietenilor tai ce prietena draguta ai tu pe Facebook si sa ii faci gelosi. Acest lucru ar functiona perfect de Ziua Indragostitilor.
De asemenea daca ai o fosta prietena pe care vrei sa o faci geloasa si sa te dai mare cu noua ta prietena ar fi o metoda buna sau de ce nu chiar daca ai o prietena sa o faci sa se simta amenintata.

 

Ce mai astepti? Frumoasa blondina iti face cu ochiul…

prietena pe facebook - plata
Dezavantajul e ca dupa trecerea zilelor pentru care ai platit, pentru a continua farsa ar trebui sa mai scoti din buzunar inca 5 dolari; sau ai fi surprins sa iti gasesti falsa prietena intr-o relatie cu cel mai apropiat prieten al tau.