Crăciunul acesta ne bucurăm de brazii de Crăciun în pădure! Vom face mai multe vizite în natură pentru a-i vizita, îngriji și de ce nu împodobi!

Susține mișcarea de Evoluție a României! Românii adevărați își respectă pădurile de brazi!
O campanie susținută de DesCult Projects.

„DesCult Projects reprezintă un concept românesc original care vine în sprijinul promovării patrimoniului nostru cultural umanist şi ştiintific, dar şi al celui educaţional şi creaţional.


Susţinem prin promovare şi implicare directă acţiunile educaţionale, culturale, artistice, sociale, sportive, dar şi activităţile care au drept scop protecţia şi conservarea mediului inconjurator.


Prin proiectele pe care le dezvoltăm, urmărim să contribuim la îmbunătăţirea climatului social în care trăim. Pentru că indiferenţa reprezintă principalul factor de degradare a condiţiei umane, urcăm cu paşi mărunţi şi desculţi dar plini de optimism şi încredere, pe scara evoluţiei către proiectele noastre îndrăzneţe şi originale.


Susţinem bunele iniţiative şi încurajăm comunicarea deschisă pentru că fiecare, împreună, avem fericita şansă de a ne lăsa o amprentă exemplară în societatea în care trăim.

Fiecare gând bun contează!

Echipa DesCult”

Sursa: DesCult.ro