Sortimentele congelate contin nutrienti de calitate. Insa evitati dietele bazate doar pe zmeura sau abuzul de extracte din zmeura. Consumati cat mai multa zmeura, chiar daca nu ne aflam in plin sezon. Fructele congelate pastreaza toti nutrientii.

Consumati cat mai multa zmeura, chiar daca nu ne aflam in plin sezon. Fructele congelate pastreaza toti nutrientii.

Zmeura poate fi integrata corect si in curele de slabire. Insa aveti grija la combinatiile extractelor din deliciosul fruct cu alte substante de sinteza.

Indiferent de anotimp, sfatul nutritionsitilor este sa consumati zmeura din belsug. Face parte din categoria celor mai sanatoase alimente, adica acele alimete naturala integrale obtinute din flora spontana, salbatica care pastreaza cel mai bogat continut in nutrienti.

Zmeura are un continut foarte bogat de vitamine si antioxidanti.
In sezon este disponibila in stare proaspata doar timp de luna. Ulterior, se poate pastra prin congelare si macerare la rece in miere. Se congeleaza in pungi mici, cat o portie, si se consuma dupa decongelare inclusiv cu sucul rezultat.

Pe langa faptul ca va hraneste, poate fi consumata intr-o cura de slabire echilibrata, bogata in alimente naturale.

Preparatele cu extract de zmeura care promit pierderi in greutate contin si cofeina de sinteza. Iar despre aceasta substanta, specialistii spun ca poate afecta sistemul nervos vegetativ, cel care controleaza metabolismele din organism.