Multe lucruri din viata le amanam, pentru ca avem falsa impresie ca vom avea timp sa le facem pe toate si ca maine sau saptamana viitoare vom face cu siguranta acel lucru pentru care n-am avut timp astazi. Insa nu este asa! Timpul trece si nu se mai intoarce, de aceea trebuie valorificat. Iar atunci cand faci lucruri frumoase, timpul, din dusman iti devine prieten. 

Daca vrei sa iesi din rutina, sa fii mereu ocupat si sa-ti placa asta, sa-ti faci prieteni noi alaturi de care sa te dezvolti, am gasit solutia perfecta: Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”, organizeaza o noua sesiune de recrutari la care te poti inscrie pana pe 5 martie 2014!

Alaturi de TEACHING ai posibilitatea sa te implici in realizarea unor proiecte, sa coordonezi o echipa,  sa rezolvi task-uri respectand termene limita, sa te descurci in situatii neasteptate. Dar atunci cand vei intampina probleme, colegii te vor sprijini si veti gasi impreuna solutii pentru ca „unde-s multi puterea creste!”, nu-i asa? De asemenea, daca vrei sa te familiarizezi cu activitatea dintr-o companie, ca doar nu vei fi toata viata student, tot la TEACHING poti sa o faci.

Activitatea TEACHING este impartita pe departamente: Financiar, Marketing, Resurse umane si Proiecte. Astfel poti alege sa faci parte dintr-un anumit departament in functie de pasiunile tale si totodata vei putea avea contact cu diferite companii din domeniu. În plus, puteți beneficia de trininguri organizate în cadrul asociației.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti CV-ul tau la adresa techingis@gmail.com si, daca esti potrivit, sa participi la intalnirea programata. Pentru mai multe detalii, accesati enjoy-teaching.blogspot.com

Sursa: comunicatul de presa