Programul foarte incarcat al Adelei care se imparte intre platourile de filmare din Buftea, concertele in tara si peste hotare impreuna cu Dj Project, emisiunile si evenimentele la care participa au facut-o sa acorde o importanta foarte mare stilului vestimentar si sfaturilor in materie de fashion.

Mai mult decat atat, pasiunea Adelei pentru a-si crea singura rochii este cunoscuta, astfel ca intalnirea cu stilista Dana Budeanu a insemnat pentru ea un debut serios in moda si acum o colectie impresionanta, „Adela Popescu for 22” :

„Desi mergeam destul de des la evenimente mondene, in clipa in care a aparut rubrica “Bine/Prost imbracate” semnata de Dana Budeanu, mi-am dat seama ca acele comentarii ale ei erau pentru mine ca un manual de stil. Chiar cred ca datorita ei, stilul meu si al vedetelor din Romania s-a imbunatatit, asta pentru ca in sfarsit cineva care se pricepea si era in masura ne dadea sfaturi. Dupa 2 ani de de oscilatii vestimentare am intalnit-o pe Dana si mi-am dat seama ca parerile ei sunt in conformitate cu ideile mele neexploatate. Asa a inceput totul, asa s-a nascut colectia „Adela Popescu for 22”!, spune Adela Popescu.
„Pentru ca am un program agitat mi-am dat seama de necesitatea de a avea in garderoba haine versatile, din materiale care nu se sifoneaza. Astfel de rochii, bluze, sacouri, pantaloni, toate piese vestimentare moderne si foarte placute atingerii se vor gasi incepand de vineri, 1 februarie pe site-ul Danei Budeanu”, spune Adela Popescu, interpreta Ralucai din pariu cu viata, serial care va reveni la PRO TV din martie cu sezonul 4.

Dana Budeanu marturiseste ca totul a pornit de la … un plic galben! „Am facut „cunostinta” cu Adela intr-o poza, unde o silueta filiforma a unei fete mi-a atras atentia. Mai mult decat silueta, mi-a atras atentia faptul ca la sortul banal de jeans si tricoul simplu, a ales un plic galben ca si accesoriu. „Fata asta are potential” mi-am spus atunci si am avut dreptate. Adela avea potential din punct de vedere vestimentar si nu numai. Cu stilul nu te nasti si am mai spus asta. Stilul inseamna informatie multa, acumulata. Adela avea ceva informatie, dar nu stia sa o puna cap la cap decat disparat..si atunci am facut cunostinta. Si in timp, plicul galben s-a transformat intr-o linie a carei inspiratie a fost Adela, cu tot ceea ce este ea astazi. Adela Popescu si Dana Budeanu si 22, 2 fete, 2 surse de inspiratie..pentru voi” , a spus si Dana Budeanu.