Experiența pe care o vei ține minte toată viața este oferită de AFTERHILLS Music & Arts Festival. Acesta promite trei zile în care muzica va fi combinată cu arta la cel mai înalt nivel. Locația a fost strategic aleasă pentru a fi într-o zonă departe de agitația orașului, pentru ca toți participanții să simtă bucuria neîntreruptă de a fi parte la un eveniment care devine o adevărată experiență.

Câmpul artei va fi realizat de profesioniștii în domeniu, artiști locali, care vor interacționa cu publicul pentru o experiență completă. Spiritul liber, neconformist și creativ va fi încurajat prin toate activitățile din perimetrul festivalului. Arhitectura scenelor va fi punctul de plecare a energiei, iar artiștii ce vin pentru prima dată în Iași vor completa bucuria de a fi parte la un eveniment la care îți vei dori o ediție viitoare.

Organizatorii au conceput zona de camping, pentru cei care doresc să simtă în permanență bucuria festivalului, dar și zona de food & beverage, pentru gustul fiecărui participant. Zona VIP este pusă la dispoziția celor care doresc să simtă confortul unui festival major și vine la pachet cu numeroase avantaje. Printre acestea se numără: parcare privată, intrare separată, locație mai aproape de scena principală, bucătari de renume ce pregătesc meniuri variate și alte beneficii care vor fi anunțate pe parcurs.

Organizatorii pregătesc și surprize pentru publicul festivalier, motiv pentru care nu vor dezvălui toate detaliile activităților.
Sfatul nostru: include AFTERHILLS pe lista evenimentelor care vor face din această vară una memorabilă.