Parte teoretica, demonstratie si degustare

cu Valentina Savu și Anca Ignat

Uscăciunea (energia predominantă a toamnei) și frigul (energia predominantă a iernii) ne determină să întărim scutul de energie protectoare al organismului, prin aport corespunzător de elemente-esență: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Vă dezvăluim o secvență din partea teoretică a atelierului: „3 măsuri preventive, prescurtate de Anca sub acronimul R.E.G.E., constau în:

R – a respira corect
E – a face exercițiu fizic cu consecvență
GE – a aduce un aport zilnic de grăsimi esențiale, care au un rol cheie în absorbția oxigenului în celule.

Când deficitul de grăsimi esențiale este soluționat, fiecare organ devine propriul lui magnet de oxigen, exact așa cum a intenționat natura.”

Iar în partea practică, vom descoperi dovleacul, cu o aromă cremoasă de toamnă târzie.Vă invităm, în aceste zile, să încercați în casele dvs., o rețetă dulce cu dovleac.

Detalii prețioase despre atelierul „Alimentația în anotimpul rece”:  http://ateliere.deliciisanatoase.ro/alimentatia-in-anotimpul-rece-iasi