Fundatia Bethany alaturi de orchestra Camerata Anima invita publicul iesean la cea de-a IV-a editie a traditionalului Concert de Iarna

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany în parteneriat cu compania Gemini CAD Systems organizează, pe 26 noiembrie 2014, începând cu ora 19:00, cea de-a IV-a ediție a Concertului de Binefacere în beneficiul copiilor sprijiniți de fundație. Concertul este susţinut anul acesta de Orchestra Camerata Anima sub dirijarea maestrului George Hariton și cu participarea violoncelistului Filip Papa. Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor defavorizaţi din mediul rural cu rezultate foarte bune la învățătură.

Concertul este găzduit de Biblioteca Centrală Universitară – sala Aula Magna, unde sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi care vor avea prilejul de a se bucura de un recital de excepţie susţinut de violoncelistul Filip Papa. Programul cuprinde Divertisment în Re Major K.V.136 de Wolfgang Amadeus Mozart, Concert pentru violoncel de Luigi Boccherini şi Simfonia nr.5 de Franz Schubert.

Toate fondurile obţinute din vânzarea invitațiilor vor fi direcţionate către Programul de Burse derulat de Fundația Bethany din acest an, program care sprijină performanța în educație pentru copiii din mediul rural. Pe parcursul anului 2014, Fundația Bethany a sprijinit cu burse în valoare de 150 lei/lună 11 copii din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială Liteni. Elevii care au finalizat clasa a VIII-a au avut rezultate foarte bune la examenul de capacitate din acest an, în prezent fiind toți elevi la licee din Iași și Hârlău.

Ediţia de anul acesta continuă tradiţia concertelor de iarnă organizate în scop caritabil de către Fundaţia Bethany în ultimii ani prin care ieşenii sunt invitaţi să se implice în ameliorarea unei probleme stringente la nivelul comunităţii rurale.

Fiecare concert de binefacere organizat de-a lungul anilor de Fundația Bethany împreună cu partenerii săi a adus satisfacția împlinirii unor dorințe ale copiilor asistați de organizația noastră. Acest lucru este posibil datorită ieșenilor care valorizează muzica de calitate și iubesc gesturile simple care pot face schimbări importante în viața unor persoane care au nevoie de sprijinul nostru. Avem încredere că și anul acesta vom reuși împreună să ne bucurăm de o seară specială în urma careia vom avea puterea să investim în continuare în educația copiilor din mediul rural, pentru că și aici performanța merită să devină o certitudine, nu doar un deziderat.” a declarat doamna Diana Păiuș, manager zonal al Fundației Bethany.

Valoarea unei invitaţii este de 35 Ron și constituie donație integrală pentru scopul social al evenimentului. Rezervările se pot face la tel. 0232.278.535 sau prin e-mail iasi@bethany.ro.

 

Despre Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor şi a familiilor, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială.

Cu 19 ani de activitate în România, programele noastre vizează în special prevenirea separării copilului de familia biologică, promovarea unor practici profesioniste în lucrul cu copiii cu nevoi speciale sau care provin din medii dezavantajate (centre de plasament, centre de reeducare sau penitenciare, familii defavorizate), şi nu în ultimul rând  promovarea voluntariatului ca modalitate de implicare în viaţa comunităţii.

Persoana de contact: Georgiana Vieru, Coordonator PR&Fundraising, E-mail:  georgiana.vieru@bethany.ro, telefon: 0232.278.535; 0743 628489.