Asociaţia „Societatea Pentru Psihologie” este asociaţia studenţilor şi absolvenţilor Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi.
      A fost înfiinţată în anul 2003 de către un grup de studenţi, iar în 2004 a primit personalitate juridică. Din 2006,  Asociaţia SPP este membru Cognosis (Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din România) şi EFPSA (Europeen Federation of Psychology Students Associations), iar din 2013 este membru ANOSR (Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România) şi ESU (Europeen Student’s Union).
      Activitățile SPP au în vedere facilitarea comunicării între studenți și specialiștii în domeniu, schimbul de experienţă şi de cultură între studenții din cele cinci centre universitare membre COGNOSIS, dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, încurajarea implicării sociale în comunitatea ieșeană şi reprezentarea studenţilor Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei prin intermediul evenimentelor organizate împreună cu ANOSR .
Contact:
Francesca Răchiteanu
Vicepreședinte cu Probleme Externe
Telefon: 0752545072
E-mail: rachiteanu.francesca@yahoo.com