ATB se pregătește să se alăture fanilor săi pentru un concert electric pe 2 iunie, în Gradina Palas Mall din Iași la evenimentul SENZORIA X.

Acest eveniment va fi o seară de neuitat, în care fanii se vor bucura de sunetele de dance de la marele producător și DJ ATB. ATB (Andre Tanneberger) este un producător și DJ german, care a început să producă muzică electronică în anii 90.

El a devenit cunoscut în anii 2000, datorită hiturilor sale „9PM (Till I Come)” și „Don’t Stop” și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ din lume. ATB a lansat șapte albume de studio și multe piese de succes, precum „Let U Go”, „Long Way Home” și „Ecstasy”. El a câștigat premii, inclusiv o nominalizare pentru MTV Europe Music Awards.

Concertul ATB din 2 iunie va fi o seară plină de muzică electronică, iar ATB va încânta audiența cu mixuri unice și remixuri noi. Mii de fani se vor aduna pentru a se bucura de show-ul său. ATB nu se va limita la cântecele sale de top. Datorită talentului său, el vă oferi publicului și mixuri și remixuri noi, care vor face ca această seară să fie una de neuitat.

Concertele ATB sunt cunoscute pentru a fi pline de energie și entuziasm. El face ca fanii să se simtă implicați în muzica sa, prin interacționarea cu ei și prin utilizarea unui set de lumini și efecte speciale. Acest lucru face ca fanii să se simtă conectați la muzica sa și să se bucure de fiecare moment al show-ului său.

ATB a anunțat că va fi prezent la concertul din Iași și că se așteaptă să se bucure de muzica sa cu fanii săi. El a cerut publicului să vină pregătit să se bucure de muzica sa și să se conecteze cu el pe toată durata show-ului.

Acest concert va fi unul special pentru fanii ATB și pentru toți cei care iubesc muzica electronică.

Asigurați-vă un loc la această petrecere și pregătiți-vă pentru o seară de neuitat!

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul senzoriafestival.ro