Ce zici stiai lucrurile astea despre atractie?

1. Un punct forte de atractie este increderea. Chiar daca o femeie nu se poate lauda cu un trup perfect, respectul fata de sine si increderea in fortele proprii o fac mai atractiva.

2. Barbatii sunt atrasi de femeile care-si manifesta interesul fata de ei, fara sa exagereze.

3. Motivele pentru care anumite femei displac barbatilor sunt tot atat de diferite pe cat de diferiti sunt barbatii intre ei. Exista insa suficiente defecte unanim recunoscute pe care trebuie sa le cunoastem si noi. Multe dintre ele seamana cu pomelnicul lucrurilor pe care mamele noastre ne-au invatat sa nu le facem vreodata.

4. Exista greseli comise de o femeie, care transmit clar ca ele nu se considera sexy, si nici nu incearca sa devina. Printre acestea se numara neglijenta, murdaria si mirosurile neplacute ale trupului.

5. Unele defecte tin de inexistenta autorespectului. Femeia care nu se autoapreciaza exprima acest lucru prin tinuta sleampata, supraponderabilitatea, lipsa de tonus muscular si de incredere.

6. Unele femei exagereaza incercand sa se faca placute si aceasta disperare produce o reactie de respingere. Fiind prea agresive, prea dornice, prea interesate sfarsesc prin a-si izgoni admiratorii.

7. Un alt mod de a indeparta barbatii este tendinta de a ridica obstacole in incercarea lor de a se apropia – critici, pesimism, masculinitate in comportamnet, duritati, tafna sau indiferenta.

8. Obiceiurile proaste sunt metehne care indeparteaza; doua dintre ele au un efect extrem de nociv asupra atractivitatii: fumatul si alcoolul.

9. Orice exagerare duce, de obicei la efectul contrar. Alegerea proasta a vesmintelor, bijuteriilor, parfumului trimit mesaje mai degraba negative decat pozitive. Uneori femeile isi tolereaza unele defecte minore care ar putea fi usor indepartate de catre un dentist sau dermatolog.

10. Comportarile de prost gust sau ieftine determina reactii negative prompte. Barbatii tind sa antipatizeze femeile zgomotoase, dure, care injura, se poarta indecent sau se imbraca provocator.

11. Trasaturile negative de caracter pot sa diminueze atractia fizica a femeii in cauza. Una dintre cele mai neplacute este negativismul, care reprezinta un handicap mai serios decat obezitatea.