Cu ocazia Zilei internaționale de conștientizare a autismului, Asociația Surâsul Albastru din Iași va organiza o suită de acțiuni menită să informeze și să sensibilizeze comunitatea ieșeană cu privire la problematica autismului.

Sub egida sloganului “Autismul, un mod de viață”, vor fi prezentate momente artistice, jocuri interactive cu și pentru copiii cu autism, miercuri, 2 aprilie, începând cu ora 14:00, în Piața Voievozilor din Iași.

Prin apelul la acest univers ludic, Asociația Surâsul Albastru invită comunitatea ieșeană să fie solidară față de cauza copiilor diagnosticați cu autism și să crească nivelul de conștientizare al publicului larg privind nevoile de suport ale persoanelor cu autism și familiilor lor.

„Este o mică etapă a unui amplu proces de informare și conștientizare pe care organizația noastră îl vizează în acțiunile pe care le întreprinde. Această zi, de 2 aprilie, o dedicăm copiilor diagnosticați cu autism, familiilor acestora, terapeuților care își îndeplinesc obiectivele de lucru cu pasiune și consecvență, și nu în ultimul rând tuturor celor care poartă, în fiecare an, în inimi, mesajul persoanelor cu autism”, a declarat Elena Ungureanu, Manager de Proiect în cadrul organizației.

Mai multe detalii, contactați:
office@surasulalbastru.ro
Tel. (+40)0748350285

Sursa: comunicatul de presă