După doi ani în care au încercat tot felul de strategii pentru a atrage oamenii către dezvoltarea personală, trainerii de la Crilia au găsit soluția care se potrivește aproape oricui: programe în regim deschis de 4-6 săptămâni a câte 2 ore în fiecare dintre acestea, completate de comunicarea online și temele pentru acasă.

La Iași se implementează încă din Ianuarie 2014 programe de training în regim deschis cu durata de 4-6 săptămâni, 2 ore/săptămână, care se desfășoară seara, numai în zile lucrătoare. În acest fel, acestea se potrivesc mai bine cu programul încărcat al celor care doresc să se dezvolte și personal.
Programele de training au teme variate, pentru trimestrul al doilea de 2014, trainerii de la Crilia optând pentru 6 tematici: Stima de sine, Destinația Fericire: program pentru creșterea de durată a fericirii, Nu, n-ai înțeles! – Comunicare interpersonală asertivă, Organizare personală, Descoperă-ți stilul emoțional: program pentru educarea inteligenței emoționale și Orientare în carieră.

„Am ajuns să facem acest tip de programe ca urmare a feedback-ului primit de la participanții la trainingurile noastre de-a lungul timpului. Oamenii care vin la programe de training în regim deschis sunt, de regulă, oameni care au un serviciu și, eventual și familie. Programele pe care le susțineam anterior erau programe de 1 zi, de regulă, sâmbăta, iar a veni la training însemna sacrificarea unei zile libere, a unei zile cu familia. Acum, oamenii sunt încântați de program.” spune Crina Penteleychuk, fondator Crilia.

Iar trainingurile nu cuprind doar cele două ore pe săptămână în care participanții se întâlnesc cu trainerul, ci se extind în comunicarea online și implementarea între sesiuni a unor teme menite să contribuie la accelerarea dezvoltării personale a fiecărui participant.

„Temele pentru acasă sunt o modalitate prin care participanții aplică lucrurile învățate la training. Programele au, astfel, un impact mai mare, în cele 4-6 săptămâni fiind aproape imposibil să nu aplici ceva ce ai învățat în training. Și așa, lucrurile nu rămân doar spuse, ci sunt și implementate.” spune Irina Șubredu, senior trainer la Crilia.

„Oamenii au nevoie și de dezvoltare personală, nu doar de dezvoltare profesională. De ce? Pentru că personalul afectează profesionalul indiferent de cât de tare credem noi că știm să facem delimitarea aceasta. Fiecare dintre noi este suma experiențelor pe care le avem, fie personal, fie profesional. A te organizeza, de exemplu, este o abilitate cu implicații în ambele dimensiuni.” ne spune Alma Andrei, senior trainer la Crilia.

CRILIA este o firmă de training din Iași care, de mai bine de 2 ani oferă traininguri pentru dezvoltare personală și profesională în regim deschis, rezidențial sau in house, organizează evenimente și creează programe de team building.
Pentru detalii: Crina Penteleychuk – fondator și trainer Crilia, 0740.296.522, crina.penteleychuk@crilia.ro

Sursa: comunicatul de presă