Pentru cei care nu au avut cum sa participe, vreau sa va spun ca a fost destul de aglomerat! Aceasta poate sa fie si un semn pentru lipsa locurilor de munca pentru tinerii ingineri.

Am intrebat-o pe Roxana Haidau (Presedinte  TEACHING) despre numarul de tineri participanti si organizare si raspunsul a fost unul pozitiv:

„Anul acesta, TEACHING a participat pentru prima data la targul BESTEngineer. Marturisesc ca am fost placut surprinsi  de modul de organizare cat si de numarul mare de participanti. Echipa BESTEnineer a tratat cu profesionalism toate solicitarile noastre si tot evenimentul s-a desfasurat conform planificarii anuntate. Vom participa cu siguranta si la editia cu numarul IV. ”

 

Inginer, expert IT sau student cu profil tehnic?

Daca te incadrezi in una din categoriile de mai sus si esti in cautarea unui loc de munca, te asteptam in perioada 15 – 16 martie 2013, in Iasi, la evenimentul BESTEngineer – Singurul trag de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat!

Peste 20 de companii participante care ofera peste 300 de job-uri pentru profesionisti, dar si pentru studenti, in Iasi, dar si in alte orase din tara!

Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante dar si pentru a sta de vorba cu unul din recrutorii acestora, ia-ti CV-ul si viziteaza evenimentul BESTEngineer in perioada 15 – 16 martie 2013, la Grand Hotel Traian Iasi.
BESTEngineer este singura conventie de training si cariera pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat din Romania. Scopul evenimentului este de a aduce in acelasi loc companii care cauta ingineri si ingineri aflati in cautarea unui loc de munca.

In cadrul acestui eveniment, asociatia TEACHING sustine training-ul de „Initiere in operarea pe masini cu comanda numerica”.
Nu uita, BESTEngineer 15 – 16 martie 2013, Grand Hotel Traian Iasi.
Evenimentul este sustinut de Kilpatrick (www.kilpatrick.eu).
Intrare gratuita!

Program: Vineri: 10:00 – 18:00 / Sambata: 10:00 – 17:00.

Mai multe detalii pe Facebook sau www.bestengineer.eu