Experienţa anilor trecuţi arată că pentru cumpărături reuşite de Black Friday 2013 trebuie să avem temele bine făcute, deci teoria bine pusă la punct.

Acum avem ocazia să ne perfecționăm și practica. Pâine mâine, vineri, te poți înscrie în cursa de probă a reducerilor pentru a beneficia de reduceri de până la 50% la diverse produse, de transport gratuit pentru toate comenzile cu valoare peste 247 lei, și, nu în ultimul rând, de cadouri surpriză. Iată exemple de produse disponibile la prețuri reduse: CD Codul Fiscal explicat, CD Codul Muncii explicat, CD Codul Civil și Codul Penal explicat, CD Monografii, Formulare, Taxe și Impozite, CD Contabilitate fără erori, CD Resurse Umane, CD Minte sănătoasă în corp sănătos, Principii pentru o viata sanatoasa de la calugarii tibetani. Documentați-vă și comandați CD-urile pe temele preferate pe www.blackfriday.rs.ro.

Oferta este valabilă limitat și expiră Vineri, la ora 17.00. Dacă o ratați, “marele” Black Friday vă așteaptă pe 29 noiembrie. 

Black Friday 2013 va fi organizat în ultima vineri din noiembrie în România şi vor fi mai multe magazine participante care se vor înscrie în cursa reducerilor. Black Friday şi-a primit numele de la expresia engleză „get in the black”, adică „a face profit”.

Sursa: blackfriday.rs.ro