Tu cât de mult ai evoluat de la prima apariţie a eventului Braining Days? Vă invităm la o altă ediţie a proiectului care a pus o cărămidă la temelia evoluţei tale profesionale începând cu prima ediţie şi până la ultima. Fiind un proiect marca SPP te va stimula intelectual, aşa cum v-am obişnuit şi până acum. Braining Days este proiectul care nu îţi uşurează traictoria evoluţiei tale, pentru că uşor nu înseamnă că tu şi progresezi. Aşa că vă invităm la un alt antrenament psihic,  constituit din 3 workshop-uri, care te vor provoca să gândeşti, să reacţionezi.

Alături de Gabriela Zboiu , preşedintele Tostmasters, vom învăţa despre stereotipuri, în cadrul primului workshop, în data de 5 mai, ora 16:00, la Casa Universitarilor, workshop adresat vouă, celor care sunteţi decişi în urcarea următoarei trepte în dezvoltarea personală şi profesională.  Când vine vorba despre stereotipuri, gândurile ne sunt acaparate de vechile tipologii, care fac referire la provenienţa greacă a termenului, “stereos”, accentuând sfera ce include ceea ce e fix, tiparul, modelul, chiar amprenta. Dar cum de obicei teoria nu ne incită prea mult la cunoaştere, vă sugerez să lăsaţi dexul şi să vă pregătiţi pentru o sesiune profundă care-ţi va personaliza studenţia în paşi de ştiinţă şi care te va scoate din tiparul simţului comun.

Când vine vorba despre hipnoză, deja păşim pe un teren minat, aşa că lasă poveştile din cărţi deoparte şi pregăteşte-te pentru o experinţă nemaiîntâlnită. Te-am hipnotizat? Nu cred, dar poate vei fi după ce vei învăţa cum să influenţezi prin terapie ericksoniană alături de Cristian Grigore, în data de 7 mai, la orele 16:oo, la Casa Universitarilor.

În cele din urmă vă propunem să ne lăsăm ghidaţi împreună într-un alt antrenament psihic, marca Braining Days. De-a lungul timpului ignorăm micile dificultăţi apărute în traictoria dezvoltării noastre etichetându-le drept nesemnificative. Ne considerăm puternici, indistructibili, maturizându-ne rapid, uitând să mai fim copii, purtând pe umeri o povară, mult prea grea doar pentru un adolescent. Învăţăm să ne autodisciplinăm, pentru a nu fi atinşi, afectaţi de probleme simple, adolescentine, din punctul nostru de vedere.Alătură-te şi tu în data de 6 mai, la orele 16:00 să divulgăm împreună alături de Irimiea Andreea cauzele apariţiilor diverselor tulburări de dezvoltare în adolescenţă şi cum putem să dizolvăm amprenta lăsată în urma  lor.