Mulți dintre noi știu că de CocaCola că are reacții dubiose în anumite combinații, dar știați ar putea face acest lucru ?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NhofonPRrFM[/youtube]

Principalul motiv  pentru care Coca Cola este o problemă pentru sănătatea noastră este conținutul ridicat de zahăr , sfecla de zahăr OMG (organisme modificate genetic) în multe cazuri, și asta nu e tot . Coca-Cola păstrează ingredientele lor învăluite în mister, așa că nu știm exact ce compoziție are . Ceea ce știm este că Coca Cola conține acid fosforic . Laptele contine o proteină numita cazeină și dacă le amestecă împreună proteinele se leaga si se prinde . Având ceva coagulat în stomac nu este bun. Puteți bea o cafea și la scurt timp după o Coca Cola și acest lucru ar s-ar întâmpla în stomac . 

Coca Cola a fost inițial dezvoltat și vândut ca o tuse gros tip de sirop de medicamente și este adevărat că aceasta conținea cocaină . Acesta a fost utilizat pentru a trata durerile de cap , tuse si mai mult . A fost creat de un farmacist pe nume John Pemberton . Doze mici de cocaină au fost dovedit a fi eficace în tratarea unei varietăți de simptome . Înapoi în ziua un pahar de Coca – Cola utilizate pentru a conține un număr estimat de nouă miligrame de cocaină , dar în 1903 a fost înlăturată. După 1904 , Coca – Cola a început , să folosească în loc de frunze proaspete, un ingredient numit ” extract de frunze de coca non- narcotice ” și este pregătit la o fabrica din Maywood , New Jersey, deținută de Societatea Stepan . În Statele Unite , Societatea Stepan este singura fabrica autorizat de către guvernul federal pentru a importa și procesa planta coca ?!

Sursa: naturalcuresnotmedicine.com