De astazi nu trebuie sa mai faci compromisuri pentru a obtine acel look perfect pe care ti-l doresti. Invata sa iti faci bucle fara sa iti deteriorezi parul din cauza ondulatorului sau a placii.

Iata cum trebuie sa procedezi.

Spala-ti parul si foloseste produse care sa iti “cuminteasca” suvitele rebele, apoi usuca-l cu prosopul. Fii blanda, altfel risti sa il incurci mai tare sau sa iti slabesti radacinile.

Ia o bentita elasica si pune-o pe cap in stil hippie (pe frunte). Daca nu ai una improvizeza cu un snur elastic. Parul trebuie sa fie bine pieptanat si uscat pentru un efect maxim.

Ia o suvita de par din fata si infasoar-o in jurul bentitei. Fa la fel si cu restul parului. Il desparti in suvite cam de grosimea unui deget, pe care le infasori strans in jurul bentitei.

Ai terminat cu infasuratul suvitelor si ai obtinut o coafura chic specifica anilor 20, pe care poti sa o reproduci atunci cand iesi in oras cu efect, mai ales daca ai o bentita cu fata dantelata.

Vezi si video:

Acum trebuie sa ai rabdare si sa iti faci de lucru prin casa cu parul aranjat in acest mod. Poti chiar sa dormi asa peste noapte iar atunci cand iti vei desprinde suvitele vei obtine acele bucle jucause pe care le poarta divele de la Hollywood.

Nimic mai simplu, nu? Prietenele tale vor dori toate sa iti afle secretul.