România pierde fără drept de apel cu Olanda şi rămâne cu punctul norocos câştigat în Ungaria. Piţurcă a declarat după meci că nu are ce să îşi reproşeze şi că nu poate fi vorba de vreo demisie: „Suntem în cărţile calificării”, transmite Prosport.

„Când pierzi cu 4-0 nu prea sunt multe de spus. Am făcut multe greşeli şi am primit multe goluri. Inadmisibil, dar nu mai avem ce face. Mai avem o perioadă bună la dipoziţie pentru a pune lucrurile la punct. Jucătorii de la Steaua au obosit după cele patru meciuri grele din Europa League. Mulţi nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică. Îmi pare rău, atât am putut în teren, dar aşa se întâmplă când greşeşti împotriva unei echipe mari”, a declarat Piţurcă la TVR.

Piţurcă: „Nu am ce să îmi reproşez”

„Am aflat de rezultatul dintre Turcia şi Ungaria, este un rezultat bun pentru noi. Dacă vom câştiga, vom trece pe locul doi, însă vor fi meciuri teribile şi cu ungurii şi cu turcii. Suntem obligaţi să câştigăm, dar nu va fi simplu. Nu am ce să îmi reproşez, aşa s-au derulat lucrurile. Puteau să fie alţi jucători şi puteam să pierdem la un scor mai mare. Bogdan Stancu este în formă la echipa de club, este potent fizic. El şi Grozav au făcut un efort foarte mare, dar au avut adversari foarte puternici. Poate s-au comis şi greseli, vom analiza, vom vedea”, a mai spus Piţurcă.

Piţurcă: „Suntem în cărţile calificării”

„La felul cum ne-am prezentat şi cum am jucat, putem să fim mulţumiţi cu un singur punct în cele două meciuri. Poate nu am antrenat bine echipa, poate nu a fost aleasă bine tactica. Vom vedea. Nu putem să ne dam demisia chiar aşa uşor, aşa de simplu. Avem un contract, suntem în cărţile calificării şi eu spun că naţionala a reuşit meciuri foarte bune de când am preluat-o. Vom mai pierde jocuri, dar deocamdată suntem bine”.

Sursa: gandul.info