Compania americană Intel Corporation a realizat o cercetare privind activitatea globală în mediul online, cifrele obţinute în final fiind de-a dreptul spectaculoase, relatează Daily Mail.

Astfel, studiul a relevat că într-un singur minut peste 204 milioane de emailuri sunt trimise în întreaga lume, 47.000 de aplicaţii sunt descărcate, iar valoarea vânzărilor gigantului Amazon ajunge la 83.000 de dolari.

De asemenea, în acelaşi interval de timp, 20 de milioane de fotografii şi 6 milioane de pagini de Facebook sunt vizualizate, în vreme ce 1,3 milioane de videoclipuri sunt urmărite pe YouTube.

„Nivelul de computerizare se transformă şi ajunge la tot mai multe persoane prin intermediul unei game diverse de produse. (…) Însă ce nu văd mulţi este faptul că dezvoltarea device-urilor mobile a avut un impact major asupra volumului traficului de date”, a explicat Krystal Temple, reprezentantă a Intel.

„Ascultând muzică, urmărind videoclipuri, descărcând fotografii, jucând diverse jocuri online, reactualizând fluxul Twitter sau statusurile – prin toate aceste activităţi se generează trafic”, a continuat aceasta.

Totodată, cercetarea a arătat că până în anul 2015 numărul device-urilor ce pot fi conectate la Internet va fi dublu faţă de cel al persoanelor din întreaga lume.

Sursa: gandul.info