The Cottage Industry sunt doi designeri care s-au hotărât să reinventeze obiectele. Au început cu nişte căni.Ştii dimineţile alea în care cea mai bună prietenă a ta este cana de cafea? Te simţi de parcă doar cu ea poţi purta o conversaţie şi ea este îngerul tău salvator.

Ce faci dacă într-o bună zi această cană a ta este tristă, la fel ca şi tine, şi începe să îţi zâmbească pe măsură ce termini cafeaua din ea? Nu trebuie să te sperii, nu ai halucinaţii şi nici somnambul nu eşti, este doar vina designerilor de la The Cottage Industry, care au creat aceste căni care, atunci când în interiorul lor se află un lichid fierbinte, îşi schimbă aspectul exterior. Există varianta care îţi va spune când recipientul este fierbinte, sau care se transformă din „OFF” în „ON”, dar şi cea care adaugă stele pe steagul Americii pe măsură ce torni ceva în ea.

The Cottage Industry înseamnă doar Damian O’Sullivan şi Lisa Smith, amândoi designeri cu experienţă, care s-au hotărât într-o zi să personalizeze şi personifice obiectele create.