Întâlniri dezastruoase, partide de sex nereuşite şi lipsa unei cariere de succes sunt cele mai mari regrete pe care femeile le au la vârsta de 20 de ani. Cel puţin aşa susţine un studiu publicat de ediţia britanică a revistei Glamour.

Cercetarea arată că tinerele din ziua de azi imită stilul de viaţă pe care le au personajele lor îndrăgite din serialele care fac furori în această categorie de public.

Pentru a ajunge la această concluzie, cititorii revistei Glamour au fost rugaţi să completeze un chestionar care cuprindea o serie de întrebări legate de experienţele pe care le-au avut până la vârsta de 20 de ani, notează Daily Mail.

Din numărul total de 3.600 de femei care au răspuns la chestionar, 77% dintre voluntare au spus că cel mai mare regret îl au în privinţa faptului că au făcut sex cu o persoană necunoscută.

Cotidianul britanic mai scrie că 72% dintre respondente au spus că regretă cel puţin o persoană cu care au avut o relaţie în jurul vârstei de 20 de ani, iar 30% dintre femeile care au participat la studiu au spus că le este ruşine să recunoască în public că au dormit cu un străin după ce s-au îmbătat.

Datele cercetării mai arată că 54% dintre persoanele care au răspuns chestionarului au precizat că regretă că au făcut sex fără să se protejeze, iar dintre aceste persoane 12% au menţionat că s-au ales cu o boală cu transmitere sexuală, în timp ce 61 dintre respondente au spus că au făcut avort sau cunosc pe cineva care a făcut o întrerupere de sarcină.

Daily Mail mai scrie că 45% dintre femei credeau că vor avea slujba mult-visată la 20 de ani, în timp ce 20% dintre voluntarele care au răspuns sondajului au mărturisit că au mers la serviciu şi au lucrat deşi erau sub influenţa alcoolului.