Nu este vorba despre nicio gluma. Jobul e chiar serios.

La 29 de ani, Jackie Samuel a găsit modalitatea de a face destui bani să-şi întreţină fiul şi să-şi plătească studiile muncind noaptea, dar în acelaşi timp odihnindu-se.

Ea oferă îmbrăţişări oamenilor şi câştigă în acest fel în jur de 260 de dolari pe noapte. Jackie Samuel chiar se consideră un „îmbrăţişător profesionist”.

Într-o săptămână obişnuită, Jackie are în jur de 30 de clienţi, printre aceştia fiind pensionari sau veterani de război.

„Cred că m-am născut cu ştiinţa de a îmbrăţişa. Când îmbrăţişezi pe cineva e un gest spiritual, sănătos şi poate fi şi distractiv. Clienţii vin la mine din motive diferite. Câtorva dintre clienţii mei mai în vârstă le-a murit soţia şi au nevoie să fie cu cineva, să atingă pe cineva. Alţi clienţi mai tineri sunt între relaţii, unii au probleme în relaţie iar alţii sunt doar curioşi şi vor să trăiască experienţa”, a spus ea.

Costul unei ore de îmbrăţişări cu Jackie este de 60 de dolari.

Îmbrăţişarea poate avea loc oriunde în apartamentul ei din New York, dar cei mai mulţi clienţi aleg patul dublu. Aceştia nu au voie să atingă orice parte a corpului acoperită de lenjerie intimă, iar ea îşi îmbrăţişează clienţii îmbrăcată în pijama.

Afacerea ei a mers atât de bine încât a angajat-o şi pe Colleen să o ajute. Aceasta din urmă nu a avut încă niciun client singură, dar a participat la o „dublă îmbrăţişare”, împreună cu Jackie.

Chiar dacă are reguli stricte privind activitatea sexuală, Jackie a primit e-mail-uri sau telefoane în care era acuzată că se prostituează.

„Unii au spus că sunt mai rău decât o prostituată pentru că ei consideră îmbrăţişarea ca un gest mai intim decât sexul”, a spus Jackie.

Unul dintre clienţii ei, Tim, a menţionat că îmbrăţişările l-au ajutat să treacă de o despărţire dureroasă. El a precizat că va continua să apeleze la Jackie chiar şi când se va afla într-o relaţie. „Nu există niciun element prin care se poate considera că înşel în acest mod, nu e nimic imoral în asta”, a explicat el.