E vineri, putem spune că deja a venit week-endul. Dilema este: ce putem face zilele acestea în Iaşi?

CONCERTE

1.Rock’n’Iaşi: între 1 şi 3 noiembrie are loc o nouă ediţie a festivalului de rock mult aşteptat la  Casa de Cultură a Studenţilor, sala Gaudeamus. Intrarea este liberă!

1 Noiembrie: Daily news band, N.O.R, Quantiq, The Kryptonite Sparks, Radical acoustic, Skyline,The brad pits

2 Noiembrie: Bucovina – lansare album Sub Stele,Krow, Abigail, Dor de duh, Innergrave

3 Noiembrie: Rehab Nation , Crazy Plumbers , Equilibrics, Glasgow , Loc I

2. Robin and the Backstabbers: Trupa Robin and the Backstabbers își va răsfăța fanii cu un concert demn de toată lauda, sîmbătă, 1 noiembrie, în Underground Pub. Evenimentul începe la ora 20.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

3.Concert Hip-Hop Acustic OBLX si MP13: primul Concert Hip-Hop Acustic integral din Iaşi dacă nu din tara susţinut de OBLX si MP13, cu participarea lui Andrei Hâncu (kahon) şi Alex Eperjessy (chitara solo), sâmbătă 2 noiembrie, în Arte Bar, incepand cu orele 19:30, intrarea 7 de lei, rezervări: 0736593307.
After party, petrecere aniversară 8 ani de Arte Bar.

4.Concert RELATIVE  şi TOY MACHINES: duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 21.00 în Underground Pub. Intrarea este liberă!

5.Vast Solo & [ ]bloom: ArtHouse Central vă invită sâmbătă 2 noiembrie, ora 22.00 la o seară pe ritmuri chicago house, nu disco, deep house, detroit techno. Intrarea este liberă!

6. Dru Klein: Bar Hand & Dru Klein au plăcerea să vă ofere în data de 2 noeimbrie  la o  seară plină de bass&breaks începând cu ora 22.00. Preţ  bilet 10 lei

 

SPORT SI JOCURI

1. LTV Ediţia a VIII- a: LTV este un eveniment cu tradţie in campusul Tudor Vladimirescu,aflându-se la cea de a-VIII-a ediţie. El reuneşte cei mai buni jucători de Counter-strike din rândul studenţilor, astăzi 1 noiembrie începând cu miezul nopţii.

Participanţii sunt grupaţi sub formă de clan de cinci persoane active plus rezervă,iar competiţia se desfaşoară sub structură piramidală. Înscrieri: Bucovanu Marius 0748559416

2. U.M.F. Tennis Open: Competiţia se va desfăşura pe terenul de tenis al Universităţii de Medicină ( situat lângă biblioteca ) începând cu data de 2 noiembrie 2013.
Taxa de înscriere este de 15 lei.

Pentru înscrieri puteţi trimite e-mail la adresa rosca_mrl@yahoo.com( Nume, Prenume, Facultatea şi anul, Număr de telefon) sau sunaţi la numărul 0740648832- Mirela Roşca, Bioinginerie Medicală.

3.TVR Iaşi iubeşte sportul! Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 13.00, centrul Iaşului se transformă  în arenă sportivă şi câştigăm sănătate !

PARTY

1. 8 ani de ArteBar: Sâmbătă  sărbătorim  împlinirea a 8 anișori de existență a barului Arte. După Concert Hip-Hop Acustic OBLX si MP13, petrecem pe muzica lui DJ Barabas alias Mircea Costas până dimineață! Rezervări la nr. : 0736 593 307

CULTURA

1.Bullets over Lipscani: Spectacolul Bullets over Lipscani se joacă vineri, 1 noiembrie, de la orele 20:00, la ArtHouse Central, etaj 6, Moldova Mall, și are la bază textul lui Woody Allen. 

1. Lansarea filmului „Câinele japonez”:  La premiera de la Iaşi vor fi prezenţi actorul Victor Rebengiuc şi regizorul Tudor Cristian Jurgiu care se vor întâlni cu publicul la cele două evenimente de gală de la Ateneul Tătărași (pe 1 noiembrie la ora 19:00) şi Cinema Arthouse Central – Moldova Mall (pe 1 noiembrie la ora 18:00). Filmul va continua să ruleze în ambele locații.

2. Biblioteca Vie: Fundaţia APEC are marea plăcere de a vă invita sâmbătă, 2 noiembrie între orele 14:14 – 16:16 la o ediție a Bibliotecii Vii, organizată pe tema cetățeniei active ca parte a proiectului „Știi cine sunt? Sunt cetățean european activ!”, la Librarium Palas.

3. Ziua Internaţională a Veganismului:  Cu ocazia Zilei Internaționale a Veganismului, Slow Food Iaşi va încerca să dărâme mitul că doar găina face supa bună! De aceea, vă invităm să petrecem împreună în cadrul unei noi ediții Gustă Slow, plină cu arome și culori de toamnă, într-o variantă 100% vegană.

Evenimentul va avea loc pe data de 2 noiembrie, începând cu orele 16.00, în Mojo.

4.FESTIVALULUI NAŢIONAL „MIHAIL SADOVEANU”-Ediţia a IV-a: Duminică, 3 noiembrie, ora 11.00
Muzeul „M. Sadoveanu” Iaşi
• Decernarea Premiului Naţional de Proză „Mihail Sadoveanu”
• Decernarea premiilor Concursului Naţional de Proză „Mihail Sadoveanu” 2013
• „Sadoveanu în universul radio”, cu participarea Radio Moldova Iaşi
(la aniversarea a 85 de ani de radio în România
– noiembrie 1928-noiembrie 2013)
• „În lumea lui Sadoveanu” – prelecţiuni susţinute de scriitorii invitaţi
• Semnale editoriale

5. Deschiderea UNIFEST: Marea deschidere a festivalului UNIFEST IASI 2013 va avea loc luni, 4 noiembrie.

La orele 18:00, studenții din fiecare campus ieșean se întâlnesc și pornesc în marș până în Piața Palatului Culturii(Tudor Vladimirescu-Parcare Iulius Mall si Copou-In fata Corpului A al UAIC).

La orele 19:30, acțiunea din fața Palatului Culturii va debuta cu un energizer susținut de trainerii USR, care ne vor antrena și înviora.