Pe 8 si 9 Noiembrie, te întâlneşti la Grand Hotel Traian din Iaşi cu peste 20 de companii care oferă 1100 de joburi, programe de trainee şi internship-uri în cele mai dinamice domenii ale momentului:
 IT, FMCG, Inginerie, BPO, Financiar-bancar şi altele.
Evenimentul se adresează studenţilor, masteranzilor, absolvenţilor şi profesioniştilor cu experienţa care sunt în căutarea unui job.
Iată 3 dintre motivele pentru a-ţi pune în calendar participarea la Angajatori de TOP pe 8-9 Noiembrie 2013:
Cele mai mari companii din Iaşi
Nu rata cele mai multe oportunităţi de carieră, programe de internship şi management trainee ce vor fi lansate de multe dintre companii în exclusivitate în cadrul târgului Angajatori de TOP! Amazon, BeeNear, Continental Automotive, Microsoft, P&G, Adecco, Edurom, Endava, Futures First, Luxoft, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services,  sunt numai câţiva dintre angajatorii care au deschise astfel de poziţii.
Conferinţe şi seminarii
Pe lângă interacţiunea cu angajatorii la stand, în urma căreia poţi obţine invitaţii pentru interviuri ulterioare, te invităm să afli mai multe despre planurile de recrutare ale companiilor participând la seminariile de carieră susţinute de angajatori.
Vineri, 8 aprilie, poţi participa la un workshop-ul susţinut de către Beenear “Grow your talent with Beenear” şi la alte workshop-uri de carieră, printre care:
•             EDUCATIVA – Oportunităţi de studiu în străinătate
•             CAREER PATHS IN THE IT&C INDUSTRY
•             CODECAMP – CARE SUNT CELE MAI CĂUTATE TEHNOLOGII IT ÎN 2013?
•             BRAINSPOTTING – SUNT UN INGINER IT CĂUTAT. CE OFERTĂ SA ALEG?
•             HIPO – CUM SĂ TE PREGĂTEŞTI PENTRU UN PROCES DE SELECŢIE: CV, INTERVIURI, TESTE
Sâmbătă, 9 Noiembrie, poţi lua parte la „NEW ANSWERS FOR FUTURE MOBILITY – INFOTAINMENT FUTURE TRENDS” susţinut de Continental Automotive şi la workshop-urile de carieră susţinute de Endava, EDUROM, Futures First, dar şi de alţi angajatori.
CV BarCode  
Nu mai este nevoie să îţi printezi CV-ul în 100 de exemplare. Cu un singur CV BarCode, la Angajatori de TOP, poţi aplica la standul tuturor companiilor care te interesează! Tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii din tutorialul de aici.
Update: Pentru că imaginile fac cât mii de cuvinte, vă prezentăm fotografic cum a fost vizita noastră scurtă la Angajatori de Top.