Află ce celebrități de la Hollywood nu vor mânca carne Craciunul acesta! Masa de Crăciun poate devenii tradițională nu doar prin bucatele puse pe masă, dar și prin compasiunea pe care o arătăm tuturor ființelor vii, care suferă atunci când sunt sacrificate.

Nu este dificil și nici gustul nu se schimbă prea mult, de cele mai multe ori este vorba despre imaginație și inventivitatea pe care o introduci într-o masă de Crăciun vegetariană, dar și de bucuria de a trăii în armonie cu natura. Să vedem ce părere au vedetele:

Milo Ventimiglia
Numit de către PETA ca cel mai sexy vegetarian Celebrity din 2009 alături de muzician Kellie Pickler, Milo Ventimiglia a fost un vegetarian de când era „în uter.” În 2009, actorul din Heroes a apărut pe Bonnie Hunt Show și a vorbit despre modul în care a fost crescut vegetarian. „Am fost un vegetarian în pântece, am fost  înainte de a fi o tendință”, a glumit. „Parintii mei au fost vegetarian de 40 de ani le-au crescut pe surorile mele și pe mine vegetarian, am avut un câine – și el a fost vegetarian.” El a adăugat că chiar și atunci când a dorit ca adolescent să încerce și alte alimente tot „nu stătea bine”.
Daryl Hannah
Activist și strict vegan Daryl Hannah a spus Vegetarian Times, în 2010. S-a convertit la vegetarianism, la varsta de 11 ani, după întalnirea cu un vițel. „Am observat acest camion plin de viței și m-am afecționat de unul în special, care a ținut să mă sărute. După aproximativ o oră, șoferul camionului a ieșit din restaurant. L-am întrebat cum îl chema vițelul lui, și el a spus,” vitel, mâine dimineața de 07 „Asta a fost: eu nu mai puteam disocia creatura de la ceea ce a fost pe farfuria mea” a spus ea într-un interviu.

Olivia Wilde

Actrita Olivia Wilde a fost încoronată cea mai sexy vegetarian Celebrity din 2010, împreună cu guru de fitness Bob Harper, de PETA. Ea a declarat pentru revista Cosmopolitan: ”Am nevoie de niște brânză nenorocită” „Am fost vegan hardcore de ani de zile. Când totul în viața mea a devenit un pic agitată, trecând prin divorț , așa am avut nevoie de niște brânză. ”. Dar actrița rămâne ferm convinsă: ”Carnea, mai ales cea ieftină, este pur și simplu un act de cruzime. Cred că ar trebui să aprofundăm subiectul mai mult decât să îl dezbatem.”

Alec Baldwin
Alec Baldwin a declarat „, a alege un regim vegetarian pentru animale, pentru mediu și pentru sănătatea lui.” Rapoarte contradictorii de-a lungul anilor sugereaza Baldwin a fost doar anumite perioade de timp vegetarian.

Anthony Kiedis

Red Hot Chilli Peppers solistul Anthony Kiedis declară: „Eu nu sunt un vegan adevărat. Am mâncat pește pescuit în râuri și consum ouă, dar friptura nu îmi vorbește în nici un fel. Muzicianul a fost etichetat cel mai sexy vegetarian Celebrity din 2008 de către PETA, alaturi de cantareata Leona Lewis. După dobândirea titlului, Kiedis a declarat față de cruzimea față de animale: „La scurt timp după ce am [dus vegan] Am văzut o filmare documentar despre ceea ce se întâmplă în fermele industrializate de vaci … Este o afacere prin cruzime, a spus rocker.

Anne Hathaway
Într-un interviu cu Metro în decembrie 2010, Hathaway a spus: „Am fost de fapt un vegetarian-angajament timid de când aveam 12 ani, da nu a fost atât de dedicată acestui angajament până de curand, când pus și simplu nu a mai dorit să manance carne. Carnea de pește o mai încânta, dar când a vazut cum sunt crescuți si peștii în crescătorii și mai ales cu ce sunt hraniți, nu și-a mai dorit nici carne de pește!

Brad Pitt
El a fost vegetarian de-a lungul anilor, se zvonește că sunt certuri cu partenera sa care nu a fost într-o relație prea bună cu dieta vegetală. Acum acest lucru nu pare să îl influențeze pe Brad, el este ferm convins că omul are preferințele lui personale din anumite motive personale și că nu ar trebui să ne jucam cu alegerile personale ale fiecaruia.
Kate Winslet
Superba actrita a fost un vegetarian de ani de zile și, recent, a vorbit despre foie gras-pentru PETA. „Pentru a produce foie gras, rațe și gâște sunt hrănit forțat de cantități enorme de cereale și grăsimi, care provoacă ficatul lor să se umfle de mai multe ori la dimensiunea normală.” Mă îndoiesc de sănătatea ficatului respectiv.
Alanis Morissette
Senzatia nesănătoasă pe care o avea cand manca alimente procesate și faptul că se îngrașase au determinat-o pe frumoasa cantareață să se gandească de două ori. De cand a devenit vegană, Alanis a slabit 15 kg.
Alyssa Milano
Activist pentru animale și actor Alyssa Milano a lansat un anunț PETA în 2008, îmbrăcat într-un costum făcut în întregime din legume verzi sub sloganul „Lasă Vegetarianismul să crească pe tine.” În conformitate cu Peta2.com, în 2008 Milano a declarat: „Lumea are atât de multă suferință în ea deja – alegerea de a fi vegetarian este un lucru pe care le puteți face pentru a reduce suferința ” Actrița spune ca în timpul sarcinii a avut pofte de brocoli și muraturi!

Alicia Silverstone

Stea de Hollywood  și vegan Alicia Silverstone într-un comentariu Veggie PETA: „Acum, când văd o friptură, mă face să mă simt trist și bolnav, deoarece imediat, văd câinele meu sau vacile uimitoare. Sunt vegetarian de 10 ani, și este decizia cea mai importantă pe care am făcut-o vreodată. „Silverstone – Sexiest Vegetarian Celebrity PETA în perioada 2004 – adaugă: „Fac tot ce pot pentru a reduce suferința animalelor, cu stilul de viata vegetarian, nu port orice produse fabricate de la animale (cum ar fi lână și piele), și cumpăr numai de la companii care Nu testează NICIODATĂ produse sau ingrediente pe animale. „