Asociaţia Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” aduce studenților noi posibilități de perfecționare. În acest sens, în perioada 30 martie- 20 aprilie în cadrul proiectului Centrul de Training Tehnic, ediţia a IX-a., se vor organiza pentru studenţii de la facultăţile cu profil tehnic cursuri de proiectare în AutoCAD 2D- nivel mediu- şi cursuri de operare pe strung CNC.

Cursurile de AutoCAD 2D, nivel mediu, se adresează tuturor studenților de la facultățile cu profil tehnic şi are ca scop îmbogățirea cunoștințelor în utilizarea programului AutoCAD.

Cursurile de „Operator pe mașini unelte cu comandă numerică ” (CNC) se adresează doar studenților de la facultățile de Mecanică și Construcții de mașini si Management Industrial și are ca scop dezvoltarea cunoştinţelor practice ale participantilor.

Înscrierile se derulează în perioada 11-22 martie 2013. Pentru înscriere, persoanele interesate trebuie să completeze formularele de înscriere de pe site-ul www.teach-ing.ro .

Rezultatele vor fi anunțate pe data de 23 martie 2013, prin e-mail.

La finalul cursului, participanţii vor obține diploma de participare, doar daca vor trece testul de evaluare a cunoştinţelor şi vor avea prezența la curs integrală.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul teach-ing.ro