Ingrediente:
– cateva ciuperci Champion
– telina data prin razatoarea fina
– hrisca inmuiata in apa cu cateva ore inainte
– putina verdeata (patrunjel, marar)
– zeama de varza (rosie) murata.

Se taie ciupercile cubulețe, se adaugă în castronul cu zeama de varză, împreună cu țelina și hrisca inmuiată. Se presară verdeață. Se servește cu multa voie bună! Poate fi încălzită la o temperatură de cel mult 40 de grade!
De ce Ciorbă raw?
Mâncarea nepreparată termic este considerată sănă­toa­să datorită enzimelor pe care le conține. Prin fierbere, mâncarea pierde enzimele, 50% din proteine și 70 – 90% din vitamine și minerale. Mâncarea crudă este naturală, își pastrează enzi­mele și toate vitaminele necesare. Acestea ajuta la digestie și sunt distruse la temperaturi de peste 118 grade C.
Avantajele ciorbei raw de sezon rece :
– o piele mai curată;
– îmbunătățirea digestiei și a imunității, prin introducerea unei cantități mai mari de fibre care detoxifică organismul;
– slăbirea, ca urmare a conținutului ridicat de fibre și a hidratării suplimentare provenite din alimentele crude;
– scăderea riscului de a dezvolta boli coronariene;
– scăderea colesterolului.

Sursa: b365.ro