Cosmote România a lansat CONNECT GO, o nouă cartelă preplătită de Internet pentru modemuri, tablete şi laptopuri, oferind extraopţiuni cu trafic nelimitat de date.

„Introducerea unei cartele preplătite de Internet, ce poate oferi inclusiv trafic online nelimitat, va elimina grija costurilor suplimentare, permițând mai multă libertate de comunicare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.

Noua cartelă preplătită de Internet este disponibilă în două variante: Cartela Connect GO la 8.68 euro (TVA inclus) şi Cartela Connect GO însoţită de modelul 3G MF195 la 149 RON (TVA inclus). Cele două pachete includ 1GB trafic de date, disponibil timp de 30 de zile, la viteze de download de până la 21,6 Mbps.

Noua cartelă oferă acces la extra-opţiuni care pot include până la trafic nelimitat preplătit, în perioada de valabilitate, cu viteze de download de până la 21,6 Mbps. Astfel, CONNECT GO Flexible oferă Internet pentru cei care nu au nevoie permanent de navigare online şi plătesc pe măsură ce consumă, CONNECT GO 1 week este perfect pentru cei care utilizează Internetul atunci când călătoresc, în timp de CONNECT GO Unlimited 2.5 şi Unlimited 6 sunt destinate celor care sunt mereu online, oferind trafic de Internet nelimitat.

Sursa: economica.net