Sezonul cumpărăturilor de iarnă a fost caracterizat ca fiind unul extrem de febril, pentru unii dintre noi, mai puțin mișcați de spiritul festiv, colindatul magazinelor ajungând să fie de-a dreptul o corvoadă. Așteptatul la casa de marcat este o adevărată probă de răbdare, goana prin mulțime se dovedește a fi o cursă cu obstacole, și nu mai vorbim de isteria generată de vânarea așa-ziselor oferte. În plus, mai există și presiunea respectării preferințelor fiecărei persoane în parte pe care se cuvine să o fericești în această perioadă.

Evenimentis, o firmă ieșeană, propune, drept soluție salvatoare, Coșurile de Crăciun, destinate în special angajaților, colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau chiar proprilor clienți. Puteți alege din 3 variante de coșuri, din care nu lipsesc  bomboanele de ciocolată, vinul, figurine dulci festive, cozonacii, fructele, decorațiunile atașate coșului, și obiecte personalizate cu logo-ul firmei/organizației.

 

Sunt 3 variante de preț corespunzătoare celor 3 pachete: 89 lei, 109 lei și 149 lei. În plus, sunt incluse în prețul coșului și alte servicii pentru a spori atmosfera de sărbătoare precum: personalizarea gratuită a sticlelor, transportul gratuit în Iași, discount-uri pentru un volum mai mare al comenzii, livrări în costum de Moș Crăciun sau Crăciuniță. 

 

Detalii despre modalitatea de achiziționare a coșurilor găsiți accesând www.evenimentis.ro, sau apelând telefonic la 0732 050 050.

 

Fericire multă în cadouri!